top of page

Tue, Dec 22

|

Zoom

8. KLJUČ IZVORNEGA ZAVEDANJA

Energijsko delo, Vodena Meditacija in Transmisija v ŽIVO (Zoom)

Registration is Closed
See other events
8. KLJUČ IZVORNEGA ZAVEDANJA
8. KLJUČ IZVORNEGA ZAVEDANJA

Time & Location

Dec 22, 2020, 6:00 PM – 9:00 PM

Zoom

Guests

About the event

8 KLJUČ IZVORNEGA ZAVEDANJA

Prehod, Aktivacija in Transmisija

Zadnje srečanje v naši seriji 8ih aktivacij Izvornih Ključev bo potekalo 22. decembra, dan po Zimskem Solsticiju, ki odpira kolektivni portal za jasen pretok Izvornih svetlobnih kod in velik obrat v zemeljski časovnici. Zato bomo to srečanje združili z našo redno One Flame Transmisijo in jo na ta dan izjemoma izpeljali v ŽIVO!

Pridružite se nam lahko četudi niste sodelovali na preteklih 7 srečanjih.

22. december je eden ključnih terminov aktivacije zavedanja na dušni ravni. Termin je izbran skrbno, saj se tako izognemo energijski gneči in megli, ki jo bo masa s fokusom na frekvenci programirane iluzije ustvarila dan prej, 21.12.

Že od nekdaj poudarjava, da je pot zavedanja UNIKATNA in INDIVIDUALNA. Sledenje univerzalnim navodilom in masam vas lahko pripelje, po navideznem napredovanju, le v nove okvirje, ki omejujejo vaše individualno širjenje zavedanja in vas »stane« vaše življenjske energije na kateri se hranijo programske entitete ali energije nižjega astrala.

Namen delavnice (ki je tudi osnovni namen vsega najinega dela) je izvorna energijska podpora dušam, ki se z odločno predanostjo posvečajo svojemu dušnemu delu zavedanja v zemeljski realnosti in z jasno namero odklapljajo in izstopajo iz matričnega programa.

POTEK SREČANJA:

- POGOVOR – skozi uvodni pogovor in energijsko delo na dušni ravni, ki premika zasidrane vzorce razmišljanja in vam sprosti nove poti za misli, katerim sledijo besede, dejanja, torej kreacija vaše osebne življenjske izkušnje, se bova posvetila vsakemu posamezniku v skupini.

- VODENA MEDITACIJA – sledi vodena meditacija aktivacije vašega osebnega dušnega ključa v povezavi z Izvorno kolektivo/zavestjo/bitji, ki vas podpirajo, vodijo in z vami na dušni ravni sodelujejo. Meditacijo kanalizira in prevaja Tina, pod vodstvom Izvornih zavesti. Oba s Karlom držita energijsko čist in varen prostor za vašo jasno povezavo.

- TRANSMISIJA – v sklopu srečanja se bomo povezali s frekvenco Izvornega Sonca. Prvič bova izpeljala transmisijo v živo, v teku katere vsak posameznik prejme svetlobne kode v obsegu v katerem jih je pripravljen sprejeti. V kolikor vam One Flame transmisije niso poznane, si lahko več preberete tukaj: https://sl.one-flame.com/transmission

VEČ O KANALIZIRANI MEDITACIJI S TINO:

Skozi meditacijo boste vodeni do svojega portala, torej, do lokacije od koder ste vstopili v to fizično realnost z namenom očiščenja in pripravo na novo obdobje, ki prihaja in ki vas bo naslednje leto vodilo v sidranje Izvornih, čistih energij katere ste kot duša prinesli na zemljo z namenom pomagati pri tranzitu sebe in ostalih vpetih v matrico.

Tisti, ki še niste izkusili One Flame meditacij, te nikdar niso pripravljene vnaprej. Povežem se z frekvenco Izvorne energije in sproti prevajam, kar mi je predano/povedano/pokazano. Meditacija je vedno prilagojena tistim, ki se je udeležite in aktivira vašo energijo/zavedanje, vas premakne v novo vibracijo/frekvenco in vam omogoči delo, ki ste se ga na dušni ravni dogovorili opraviti.

***Mnenje strank: »Meditacije presegajo vse meje uma…Lahko samo napišem, da resnično nisem delala še na tem nivoju in da je po eni strani božansko, po drugi pa scary.« - U.H.***

PRIJAVA:

V kolikor se boste odzvali klicu duše in izvornih kolektiv, ki sodelujejo z vami, pošljite prijavo na: 144@one-flame.com

Delavnica bo potekala preko Zoom-a, v torek 22.12. 2020 ob 18:00 (trajanje je težko določiti, saj je odvisno od vsake posamezne duše, ki se bo priključila. Predvidoma bomo zaključili okoli 21:00)

Energijska izmenjava: 44,00 eur

Brezkompromisnim spoštovanjem, cenjenjem in ljubeznijo,

Karl, Tina & One Flame

*** Individualne seanse, dušne readinge in več o najinem delu najdete na: https://sl.one-flame.com/***

Share this event

bottom of page