top of page

Wed, Jun 09

|

Zoom

Aktivacija Izvorne Povezave

Vodena Meditacija - Pogovor z Izvorom

Registration is Closed
See other events
Aktivacija Izvorne Povezave
Aktivacija Izvorne Povezave

Time & Location

Jun 09, 2021, 6:00 PM – 8:00 PM

Zoom

Guests

About the event

Navkljub zemeljski percepciji mrkov, predvsem Sončevih, ki so v ljudeh od nekdaj vzbujali strah, je Izvorno dojemanje tega pojava povsem drugačno. Zakrito Sonce je v ljudeh aktiviralo strah pred smrtjo, saj predstavlja izklop vira življenja na Zemlji. V preteklosti je bil mrk vedno "presenečenje" za nevedno maso, prav tako dolžina trajanja, ko so vsi držali dih in upali da se vrne. Moč mrka so izkoriščali manipulativni svečeniki in šamani za utrjevanje svoje nadmoči in ugleda. Strah je od nekdaj služil kot Ultimativno orodje za kontrolo in usmerjanje mase. Danes ni nič drugače, le zgodba/orodje se prilagaja. Mrk ljudje razumejo kot naraven pojav, zato se matrica poslužuje virusov, nekaj masi nevidnega in s tem primernega za kreiranje široke palete zgodb ustrahovanja, ne glede na njihovo absurdnost, kar masa sprejema in dovoljuje, ker je naučena biti prelena, da bi razmišljala s svojo glavo. Duša, ki sidra in postavlja svoje zavedanje, ki se povezuje na Izvorno jasnost in modrost, je nedotakljiva za sistemske manipulacije, saj jih vidi kot to, kar so. Do te dušne modrosti lahko dostopa vsakdo, potrebna je le odločna namera in delo. Eden načinov povezave je v stanju spremenjenega zavedanja/meditacije.

V času sončevega mrka se aktivirajo Izvorni Stebri Zemlje. To so portali, kanali oz povezave med fizičnim zemeljskim svetom in Izvorno kreatorsko energijo vsega kar je. Aktivacija teh svetlobnih stebrov omogoča čisto povezavo in neovirano komunikacijo duš na zemlji z njihovo Izvorno zavestjo, tisto, ki nosi vso modrost nabrano v številnih fizičnih inkarnacijah kot tudi modrost nefizičnih aspektov povezanih z individualno dušo. Preko Izvornega kanala ob mrku se lahko z dušo povežejo tudi kolektive ali vodniki, ki z njo sodelujejo in ji predajo sporočila/uvide/energijske nadgradnje potrebne za njeno pot skozi življenje.

Zakaj je mrk tako poseben? 

»Izklop« Lune in Sonca, ki se prekrivata, pomeni deaktivacijo Zemeljskih energij, ne tistih primarnih, temveč mreže, ki jo je ustvarilo človeštvo v pozabi svoje Izvorne povezave. Povezava ob mrku je tako nedotakljiva za karmične/sistemske frekvence ali energije nižjih astralnih vibracij. Nosi Izvorno zaščito in pretok informacij lahko ovira na nivoju posameznika le posameznik sam z nesprejemanjem ali dvomom vase.

Duše v trenutni realnosti žal nimajo spomina na načine dostopanja do in komunikacije z Izvorno zavestjo, a kljub temu mnoge povezavo zaznavate. V kolikor si želite vzpostaviti svojo povezavo, se mi pridružite na delavnici, kjer vas bom s podporo Izvornih energij vodila skozi to izkušnjo.

POTEK in PRIPRAVA:

Delavnica bo potekala preko Zoom-a.

Potrebujete le miren prostor, kjer vam je prijetno in udobno in kjer vas nihče ne bo motil. Pripravite si pisalo in papir za zapise uvidov in sporočil, ki jih boste prejeli.

V kolikor se že povezujete s svojimi Izvornimi zavestmi/vodniki/aspekti, pred delavnico sami podajte jasno namero za čisto povezavo in predvsem, da ste pripravljeni sprejeti informacije, ki so vam namenjene.

Sprejemanje v zemeljski realnosti je umetnost. Zelo hitro se energija, ki teče v naši smeri in nam je namenjena, preusmeri, razprši in izgubi zaradi zemeljskih čustev dvoma, strahu ali nevrednosti, kot tudi zaradi občutkov večvrednosti ali nadmoči.

Sprejemanje v povezavi z Izvorom pomeni brezkompromisno brezpogojnost, torej odklop zemeljskega uma/ega. Bolj kot smo tega vešči, močnejše so informacije in energije, ki se pretakajo skozi našo povezavo.

Vabljeni na unikatno izkušnjo aktivacije vašega Izvornega zavedanja in povezave ob Sončevem Mrku.

Prijavite se na 144@one-flame.com

Energijska izmenjava: 47,00 eur

Tina

***V kolikor si želite poglobljenega individualnega dela na vaši Izvorni povezavi, vpogleda v Akaške zapise vaše duše, odgovore na vaša vprašanja s strani Izvorne zavesti in energijskega healinga na fizični in čustveni ravni, mi pišite za termin seanse "Povezava z Izvorno Zavestjo", več na: https://sl.one-flame.com/tina-dubrovnik-sessions

Share this event

bottom of page