top of page

Sat, Mar 20

|

Zoom

DOVOLJ JE, KER SEM DOVOLJ!

Transformativna delavnica za žrtve narcisoidnega nasilja

Registration is Closed
See other events
DOVOLJ JE, KER SEM DOVOLJ!
DOVOLJ JE, KER SEM DOVOLJ!

Time & Location

Mar 20, 2021, 5:00 PM – 8:00 PM

Zoom

About the event

Se soočate z nevrednostjo, nemočjo, jezo, zamero,...? 

Se sprašujete Zakaj jaz? Kako lahko nekdo tako uničujoče deluje in ne vidi škode in bolečine, ki jo povzroča?...

Narcisi nimajo sposobnosti zaznavanja sočutja, niti obžalovanja. A ga znajo perfektno odigrati. Prav tako obvladajo zrcaljenje vsega svojega uničujočega delovanja na vas in narcis, ki zaigra žrtev, je bolj prepričljiv za zunanjost, kot katera koli resnična žrtev.

Ena od ključnih "napak", ki drži žrtev v igri z narcisom je želja, da bi začutil vso bolečino, ki jo je povzročil. To je neizvedljivo, vsak poizkus vas bo vsekal nazaj in trpeli boste vi. Narcisi zaznavajo strah in bolečino v drugačnih situacijah kot oseba, ki je sočutna in deluje v osnovnih parametrih zdrave pameti. Zato je za odklop od narcisa potrebno razumeti njegovo delovanje, ki vam je tuje in težko dojemljivo.

Delavnica je namenjena podpori žrtvam narcisoidnega nasilja. Skozi pogovor se bomo dotaknile vsake individualne zgodbe. Namen je, da zaznate vzorce, ki so vas pripeljali v to izkušnjo, da razširite razumevanje narcisoidnega delovanja in škode, ki ste jo utrpele in predala vam bom usmeritve za delo na sebi, ki je potrebno, da se v takšnem odnosu ne znajdete več.

Ni važno ali ste narcisoidnem nasilju izpostavljene s strani partnerja, starša, družinskega člana, prijatelja ali na delovnem mestu. Vaša energija, vaše delovanje je tisto, ki narcisu pokaže, da ima prost vstop za uničevanje in črpanje energije ali pa mu jasno naznani, da si pri vas nima kaj vzeti. Narcisi so leni, če ne dobijo hrane, gredo dalje. Seveda sprememba v vašem delovanju mora biti jasno postavljena in zasidrana, da jo narcis zazna. 

Če se vas ta tema ne dotakne, a poznate nekoga, ki je v stiski, delite informacijo.

Energijska izmenjava delavnice je z namenom simbolična in ne vpliva na kvaliteto dela, posvetila se vam bom s vsem svojim znanjem in izkušnjami. Delavnica bo potekala v živo preko Zoom-a.

Energijska izmenjava: 11,00 eur

Prijava na 144@one-flame.com

Toplo vabljene,

Tina

***Individualne terapije, seanse, readinge in več najdete na naši strani: https://sl.one-flame.com/  Izkoristite lahko tudi brezplačni 30min posvet preko Zooma z menoj. Za termine ali vprašanja mi pišite na mail 144@one-flame.com***

Share this event

bottom of page