top of page

Sat, Feb 20

|

Zoom

Izkušnja Paralelnih Življenj

Skupinska energijska terapija, vpogled v pretekla/prihodnja življenja in srečanje z vašim Dušnim vodnikom

Registration is Closed
See other events
Izkušnja Paralelnih Življenj
Izkušnja Paralelnih Življenj

Time & Location

Feb 20, 2021, 3:00 PM – 8:00 PM

Zoom

Guests

About the event

Vsak trenutek, misel in čustvo vsake fizične izkušnje duše se zapiše v njen dušni zapis. Ti Izvorni zapisi so neprecenljiva zakladnica modrosti izkušenj, ki niso omejene le na zemeljske realnosti, temveč vključujejo tudi druga fizična okolja.

Nekateri jih imenujejo Akaški zapisi – izkušnje preteklih življenj in Konkordski zapisi – izkušnje prihodnjih življenj, kar je sprejemljivo, v kolikor smo vpeti v zemeljsko percepcijo linearnosti časa. Po dolgoletnih izkušnjah in delu z Izvornim nivojem zavedanja vam lahko zaupam, da je to omejena perspektiva, zato jih imenujem Dušni zapisi ali Izvorni zapisi in jih nikakor ne omejujem ne na čas, niti prostor.

Vabim vas na skupinsko delavnico, ki vam daje priložnost raziskovanja vaših Dušnih zapisov in izkušenj. Skupino bom vodila v globoko stanje meditacije, v katerem boste prejeli vpogled v dve življenjski izkušnji iz drugega časa in prostora, ki vplivata na vaše življenje, vzorce, odnose in delovanje v tem življenju. Srečali se boste tudi z enim s svojim Dušnim vodnikom, vzpostavili jasno povezavo in prejeli sporočilo, ki je pomembno za vas v tem trenutku.

Srečanje bomo zaključili z energijsko terapijo regeneracije vašega energijskega telesa in vzpostavitvijo ravnovesja.

POTEK:

- Predstavitev in pogovor;

- Vodena meditacija za aktivacijo vizualizacije in povezavo z vašo Izvorno frekvenco;

- Pogovor;

- Vpogled v paralelno življenjsko izkušnjo;

- Vpogled v paralelno življenjsko izkušnjo;

- Pogovor;

- Srečanje z Dušnim Vodnikom;

- Vodena meditacija in energijski healing.

Pridružite se delavnici in preživite popoldan v frekvenci vaše Izvorne zavesti, modrosti in jasnosti. Spomnila vas bo zakaj ste natanko tukaj kjer ste in vam predala novo perspektivo dojemanja in zavedanja Sebe.

Potrebujete dobro internetno povezavo in miren prostor, v katerem boste lahko nemoteno meditirali in odprto govorili. Pripravite si tudi vodo in nekaj, kamor boste lahko zapisali svoje vtise, uvide in prejeta sporočila.

Delavnica je primerna tudi za tiste, ki si želite individualne terapije »Povezava z Izvorno zavestjo/Source Self Connection«. Spoznali boste način mojega dela ter vzpostavili povezavo z vašo Izvorno zavestjo, kar vam omogoča kvalitetnejšo izkušnjo individualne seanse. Več o seansi, ki je nastajala skozi leta dela z QHHT terapijo, BQH terapijo, sodelovanjem z izjemnimi dušami na njihovi poti zavedanja in seveda vodstvom mojih Izvornih aspektov in vodnikov najdete tukaj: https://sl.one-flame.com/tina-dubrovnik-sessions

Trajanje delavnice: ca. 5h

(po izkušnjah udeležencev preteklih delavnic, vam lahko zaupam le, da čas mine občutno hitreje, kadar delamo z Izvornimi energijami)

Prijavo pošljite na: 144@one-flame.com

Energijska izmenjava: 45,00

Toplo vabljeni,

Tina

Share this event

bottom of page