top of page

Sat, Jun 26

|

Zoom

Izvorni Inkubator

Skupinska delavnica sidranja Izvornega zavedanja

Registration is Closed
See other events
Izvorni Inkubator
Izvorni Inkubator

Time & Location

Jun 26, 2021, 5:00 PM – 9:00 PM

Zoom

About the event

Izvorni Inkubator je intenzivni 6 mesečni program za duše, ki se odločajo in izbirajo konkretni premik na svoji poti zavednja.

Pripravila sva uvodno delavnico, kjer boste prejeli vpogled v najin način dela in preizkusili svojo odločnost za delo na sidranju Izvorne modrosti.

Delavnica bo potekala z namero povezave in sidranja jasnosti zavedanja, ki jo premore vaša duša, kadar ni vklenjena v matrični program. Po pogovoru in razjasnitvi vaše trenutne situacije in ovir, s katerimi se borite, vas bom, Tina, vodila v stanje spremenjenega zavedanja, kjer boste vzpostavili povezavo s svojimi Vodniki in Dušnimi zapisi. Po vpogledu v širino vaših arhivov nezavednega, vam bo Karl aktiviral postavitev vaše Duše, razjasnil pogled na odnose in čustva v katere ste vpeti in vas usmeril v nasledji korak postavljanja sebe in vašega prostora.

Delavnica sama po sebi je neprecenljivo delo, ki ga naredite zase. Na voljo imate dostop do jasnosti in povezave, ki jo drživa oba s Karlom in je omejena le z vašo izbiro - koliko ste je pripravljeni sprejeti.

V kolikor izberete korak za 6 mesecev intenzivnega spreminjanja in kreiranja vašega življenja, pa lahko izkoristite delavnico za vpogled v najino delo in za vsa vaša vprašanja. Polni program in potek Izvornega Inkubaturja najdete tukaj:  https://sl.one-flame.com/source-incubator 

Srečanje bo potekalo preko Zooma. Zagotovite si miren in udoben prostor, kjer boste lahko nemoteno delali in pripravite vprašanja s katerimi se borite.

Prijava na 144@one-flame.com

Energijska Izmenjava: 77,00 eur 

Toplo vabljeni,

Tina, Karl & Izvor

Share this event

bottom of page