top of page

Wed, Mar 02

|

Zoom

IZVORNI PLAMEN DUŠE

Vodena Meditacija s Tino

Registration is closed
See other events
IZVORNI PLAMEN DUŠE
IZVORNI PLAMEN DUŠE

Time & Location

Mar 02, 2022, 7:00 PM – 8:00 PM

Zoom

About the event

V trenutni fazi je kolektiva in z njo vsaka izmed nas pod močnim udarom kaosa, ki ga matrica potencirano kreira, kar je odziv na izjemno količino Izvorne jasnosti, ki se sidra in ogroža obstoj parazitske matrice.

Ta bitka jasnosti in megle se zelo očitno manifestira v naših življenjih. Na površje je dvignila podzavestne vzorce, nepredelane odnose z bližnjimi in s samim seboj. Kdor ne dela na zavedanju in ne zaznava izvora kaosa, ki se pojavi v njegovem življenju, ga z lahkoto potegne v nov cikel zemeljskih zgodb, karmičnih dolgov, travm, zamere, jeze, nemoči,...Matrica se trudi ohranjati maso v stanju strahu, razdražljivosti in konflikta.

Vodena meditacija je namenjena tistim, ki si želite vzpostaviti povezavo s svojo Izvorno frekvenco in razpihati meglo, ki vas je ovila, da boste lažje slišale in prisluhnile glasu svoje intuicije, svoje duše in delovale v njeni modrosti in suverenosti.

Zanetile bomo svoj dušni plamen, da se mu povrneta moč in jasnost, s katero nas bo vodil skozi izkušnje, ki so pred nami. 

Veselim se meditacije, ki jo bom prevajala iz frekvence mreže Nove Zemlje, v popolnem odklopu in zaščiti od matrične mreže te realnosti.

Meditacija bo potekala v živo preko Zooma.

Prijava na: 144@one-flame.com

Energijska izmenjava: 22,00 eur

Toplo vabljene!

Tina

Share this event

bottom of page