top of page

Tue, May 25

|

Zoom

Meditacija ob Popolnem Mrku Superlune

Energijski ritual in vzpostavitev povezave

Registration is Closed
See other events
Meditacija ob Popolnem Mrku Superlune
Meditacija ob Popolnem Mrku Superlune

Time & Location

May 25, 2021, 7:00 PM – 8:30 PM

Zoom

About the event

Meditacije ob polni luni so posvečene energijskemu delu na sebi, zaključkom starega in pripravi na nov cikel kreiranja. 

Tokratna meditacija bo potekala na popolni Lunin mrk, ki je prvi od štirih v letošnjem letu. Gre za mrk super lune - angl. Blood Moon Eclipse zaradi rdečega sijaja, ki ga povzroči senca Zamlje - je redek pojav, zadnja je bila v letu 2019 in prinaša močno energijo izpuščanja/odklapljanja/prehajanja v nov cikel življenja, življenjskih okoliščin, odnosov, situacij. 

Energije mrka so nekaj izjemnega, ne le zato, ker so redki, temveč zaradi energijske postavitve, ki v času mrka odmakne elemente zemeljske/sistemske svetlobe in ustvari možnost povezave z Izvorno frekvenco neobremenjeno z zemeljskimi vzorci. V času mrka se lahko naša zemeljska zavest lažje poveže z našo izvorno.

Letos sledijo še: Sončev mrk 10. junija, delni Lunin mrk 19. novembra in popolni Sončev mrk 4. decembra.

Tudi tokrat bomo delale z energijsko Elementalno Alkimijo kolektive Zmajev in aspektov Izvorne Ženske zavesti in se prepustile njihovemu vodstvu skozi energijsko delo.

Meditacija je namenjena vzpostavitvi povezave z Izvorno frekvenco tvoje duše, vodila nas bo v jasnost namenjeno v danem trenutku. Podale bomo tudi jasno namero s katero bomo kreirale svoj čas in prostor do naslednje polne lune.

S hvaležnostjo se poslavljamo od vsega, kar smo prerasle in z jasnostjo namere kreiramo vsak nadaljnji korak. Zavestno se prepuščamo naravnemu toku ciklov sprememb, a jih s pridobljenim zavedanjem ne izkušamo več v večnem ponavljajočem krogu, temveč v spirali učenja skozi vedno novo širino perspektive. 

Sprememba je večna konstanta in nepogrešljiv del poti širjenja zavedanja. Ko se nehamo upirati, nas njen tok vodi lahkotno in brez zaznavanja strahu ali bolečine. S vsakim ciklom spirale pridobimo nov del spomina SEBE in vsega kar smo v svojem Izvornem potencialu.

Srečanje bo potekalo preko Zoom-a, link prejmeš ob potrditvi prijave.

Prijava: 144@one-flame.com

Energijska izmenjava: 22,00 €

Toplo vabljena,

Tina

"Tvoja frekvenca nosi Izvorno modrost, ki se zliva iz vseh fizičnih in nefizičnih realnosti, modrost Primarnih Ženskih Starešin, ki so del nas in me del njih v Izvornem spoštovanju Življenjske energije, sebe in vsega, kar nosi njeno esenco.

To je energija, ki jo sidraš v mrežo človeške kolektivne zavesti, kadar se spomniš Sebe.

Spomni se!" 

- Dragon Crone

Več transformativnih kanaliziranih meditacij: https://sl.one-flame.com/guided-maditations

Domača energijska kadila, olja in soli, za podporo pri energijskem delu, meditaciji in zaščiti: https://sl.one-flame.com/incense  

Share this event

bottom of page