top of page

Mon, Dec 14

|

Zoom

Meditacija ob Sončevem Mrku

Transformativna kanalizirana meditacija s Tino in Izvornimi Kolektivami

Registration is Closed
See other events
Meditacija ob Sončevem Mrku
Meditacija ob Sončevem Mrku

Time & Location

Dec 14, 2020, 5:00 PM – 6:30 PM

Zoom

About the event

VODENA MEDITACIJA OB SONČEVEM MRKU

Transformativne kanalizirane meditacije s Tino in Izvornimi energijami

Izvorno sporočilo, ki ga prejemam v zadnjem času in se vedno znova ponavlja je: Drži svoj prostor, deluj v jasnosti, opazuj in ne reagiraj na situacije, informacije ali ljudi, ki te vlečejo v konfliktne misli, besede ali dejanja, ki jih aktivirajo čustveni vzorci strahu, jeze, bolečine,…

Za tiste, ki resnično delate na zavedanju, kar pomeni, da znate vklopiti bull-shit filter mainstream-a, pa naj bodo to mediji, socialna omrežja, duhovnost, itd. je to sporočilo ključnega pomena.

S Karlom ves čas poudarjava, kako pomembno je v tem trenutku stati v centru tornada, ne glede na to, kaj se dogaja okoli vas in ja, matrica bo stisnila na vse vaše gumbe čustvenih vzorcev. Večina se jim preda in vklopi v igro, a, ko se zavedate teh matričnih trigerjev, lahko, ne le držite svoj prostor trdno zasidrani v zavedanje sebe, temveč iz te točke jasno zaznate vso pretvarjanje in manipulacijo ljudi v vašem ožjem in širšem okolju.

Tudi to je močan proces, saj vam pokaže sliko ljudi, ki je niste zaznali prej, s čimer sproži proces jeze na sebe, na lastno naivnost v preteklosti, zavedenost, da tega niste prej zaznali,…In je ok. V takšnem trenutku se ne spustite v globine zamere do sebe, ampak zaznajte tudi opcijo hvaležnosti, da se spominjate in da je vaša perspektiva danes jasnejša kot prej. Torej, v kolikor ste prišli do teh spoznanj sami – kar pomeni, da ne kreirate menja in vidikov na podlagi tistih sugeriranih in serviranih od drugih – ste naredili že ogromen korak v zavedanju.

Vodena meditacija ob Sončevem mrku bo VZPOSTAVITEV JASNE POVEZAVE z IZVORNIMI KOLEKTIVAMI in ASPEKTI, katerih zapise nosite v svojem dušnem blueprint-u. Namen te povezave je:

- trenutek jasnosti zavedanja sebe,

- sidranje globlje v svoje zavedanje, v svoj center tornada,

- energijska podpora, ki bo predana s strani vaše dušne Izvorne povezave

- in seveda energijsko čist, varen prostor in kanal po katerem boste prejeli sporočila, ki so vam v tem trenutku namenjena.

Meditacija bo potekala v živo preko Zooma in sicer natanko v času Sončevega mrka ob 17:15 in Prazne Lune ob 17:17, kar je izjemna priložnost, ki jo bomo v celoti izkoristili.

Sončev mrk je namreč trenutek, v katerem imajo Izvorne energije več prostora in moči za jasnejšo povezavo z dušami vpetimi v zemeljsko mrežo/matrico.

Še enkrat, zelo pomembno: moje meditacije vam držijo varen energijski prostor, da se povežete s svojimi Izvornimi aspekti/energijami, nikakor ne posegam v vašo povezavo ne sama, ne moji aspekti (razen, kadar imamo skupne, teh nas je kar nekaj) in vzdržuje se močna energijska zaščita, ki Izvorno brezkompromisno onemogoča kakršne koli druge energijske posege ali priklope.

O KANALIZIRANIH MEDITACIJAH S TINO:

Meditacije vodim v stanju spremenjenega zavedanja, v bistvu jih ne vodim več sama, temveč prepuščam vodstvo Izvornim energijam, kar je v zadnjem času postalo občutno močneje in to zaznavajo tudi vsi udeleženi v meditaciji.

Kaj to pomeni? Zelo preprosto, s prepuščanjem vodenja energijam, moj zemeljski um več ne ovira poteka dela s svojim zemeljsko omejenim načinom razmišljanja. Manj se »zgubi v prevodu« iz izvorne frekvence v človeške besede in vibracije. Meditacije niso ne vnaprej pripravljene, še manj se ponavljajo. Njihov potek je voden s strani Izvora in tako aktivira energije, omogoči povezave in močno vpliva na širjenje zavesti vsakega posameznika, ki se poveže.

PRIJAVA NA MEDITACIJO v PONEDELJEK, 29.11.2020 ob 17:00

Prijava: 144@one-flame.com

Meditacija bo potekala preko Zoom-a, link prejmete ob potrditvi prijave.

Energijska izmenjava: 22,00 €

Toplo vabljeni,

Tina

Za seanse, readinge in aktivacije, ki te podpirajo pri tvojem širjenju zavedanja in izstopu iz karmičnega matričnega 3D delovanja obišči https://sl.one-flame.com/

Več transformativnih kanaliziranih meditacij najdeš tukaj: https://sl.one-flame.com/guided-maditations

Share this event

bottom of page