top of page

Sat, Sep 23

|

Zoom

Meditacijski Portal

Aktivacija Tvojega Dušnega Prostora s Tino

Registration is closed
See other events
Meditacijski Portal
Meditacijski Portal

Time & Location

Sep 23, 2023, 6:00 PM – 8:00 PM

Zoom

About the event

Vabljeni na meditacijo, ki vas bo vodila skozi proces kreiranja meditacijskega prostora zunaj časa in prostora.

Veliko ljudi se lovi z različnimi tehnikami meditacije, ki pogosto s svojimi navodili in pravili omejujejo ravno to čemur je namenjena - povezavi s samim seboj.

Ne glede na to ali si želite meditirati zato, da bi se umirili ali raziskovali svojo zavest v zemeljskih ali nefizičnih razsežnostih, je to najlažje izvajati iz ene temeljne točke, ki vam daje oporo, varnost in izhodišče za vaše delo na sebi.

Po dolgoletnih izkušnjah, tako z meditacijo, kot z delom na spominjanju Izvornega zavedanja, sem ugotovila, da je bistvo vsega vedno temelj na katerem lahko gradimo karkoli izbiramo. Ta temelj ali izhodiščna točka odloča o uspehu našega nadaljnjega dela, ki je odvisen od jasnosti in stabilnosti našega temelja.

Z različnimi tehnikami meditacije se pogosto zmedete, saj je začetni fokus vedno drugačen, dihaj tako, misli ali ne misli na to in s tem ko se "trudimo" zavestno 

nekaj početi z našim razumskim delom ali zemeljskim delom uma, gladko zapremo kanal po katerem bi lahko dostopali do našega višjega/izvornega zavedanja, dušne modrosti, jasnosti misli in odgovorov, ki jih iščemo oz. v primeru, da se želimo sprostiti, se ravno nasprotno postavimo v izkušnjo, ki nam povzroči stres zaradi nedoseganja tega, kar smo se namenili izkusiti.

Ko kreiramo svoj meditacijski prostor, je to naša izhodiščna točka, ki nam s časom postane domača in v tem okolju lažje raziskujemo ali prejemamo informacije in uvide.

Vstop v stanje meditacije skozi svoj meditacijski prostor nam pomaga aktivirati tiste možganske povezave in kanale, ki nam omogočajo, da vstopimo v stanje višjega zavedanja. Torej preklopimo iz frekvence zemeljskega delovanja v Izvorno.

Več o meditaciji in tem kako jo izvajati, da bi dosegali to, kar si želite vam zaupam na srečanju.

Dejstvo je, da najmanj, kar vam meditacija lahko sproži, je umirjenost, kvalitetnejši spanec, jasnost misli, posledično uravnoveša delovanje telesnih funkcij in s tem zagotavlja boljše počutje in zdravje.

V teh časih globalnega absurdnega dogajanja, nesmislov in nejasnosti, je jasnost uma velika prednost in potreben temelj, da lahko delujemo v vsakdanjem življenju v svoji polni moči in zavedanju, ki sta naši temeljni človeški pravici.

Na delavnici vas bom vodila v stanje spremenjenega zavedanja oz. meditacije in vas skupaj z vašimi dušnimi vodniki podprla pri kreiranju in vzpostavitvi energijske povezave z vašim osebnim meditacijskim prostorom.

Ta ostane za vedno in vam je na razpolago, kadarkoli se odločite delati na nefizičnih ravneh Izvornih frekvenc. Lahko ga aktivirate, da se napolnite z energijo in umirite, za komunikacijo z vašimi vodniki in aspekti, za dostopanje do vaših akaških ali galaktičnih dušnih zapisov in mnogo več.

Delavnica bo potekala preko Zooma. Potrebujete miren prostor, kjer boste lahko nemoteno delali. 

Posnetek vodene aktivacije prejmete po srečanju v mp3 obliki.

Trajanje: ca. 2 uri

Energijska izmenjava: 45,00 €

Prijava na 144@one-flame.com

Toplo vabljeni!

Tina 

** Človeški um ima neizmeren potencial. Sistem se že tisočletja trudi ga prikriti pred človekom, kar je trenutno zelo očitno uspešno. Dovolite si ga odkrivati in sidrati v to realnost! Za intenzivno samostojno delo, so vam na voljo posnetki transformativnih kanaliziranih meditacij: https://sl.one-flame.com/tina-ribic-maditations

*** Za individualno delo z menoj in Karlom, so vam na voljo Izvorno unikatne terapije, ki jih najdete na najinih straneh https://sl.one-flame.com/ 

Share this event

bottom of page