top of page

Mon, Sep 26

|

Zoom

MODROST DUŠE

Kanalizirana Vodena Meditacija s Tino

Registration is closed
See other events
MODROST DUŠE
MODROST DUŠE

Time & Location

Sep 26, 2022, 7:00 PM – 8:30 PM

Zoom

About the event

Nova Luna na Mabon naznanja obrat naravnega cikla Zemlje, pričetek jeseni, ko Mati predaja vladavino Babici Starešini in žetev obilja, vsega kar smo pridelali v tem letu.

Kdor za nohti še ni imel zemlje in iz semena še nikdar ni vzgojil rastline, nima ne jasnosti, ne povezave, da bi zaznaval proces moči kreacije, delo z energijami ali samega sebe. Kar ne pomeni, da so tisti, ki znajo vzgajati rastline, tudi postavljeni v zavedanje, imajo pa zagotovo boljšo izhodiščno pozicijo.

Kreiranje življenja ima enako osnovo, zahteva predanost, odkrivanje, spominjanje in praktične izkušnje - vse to vodi v vedenje, brez dvoma in brez strahu. 

Življenja ne kreiramo tako, da mislimo, da znamo, tudi ne tako, da čutimo da znamo, ampak le takrat, ko vemo, da znamo. Vedenje je pogoj za moč kreacije. Vse ostalo je pretvarjanje, ki ne kreira, temveč soustvarja meglo te človeške realnosti.

Tokrat nas bodo skozi vodeno meditacijo Izvorne Starešine spominjale zaznavanja, razločevanja med mislim-čutim-vem, kar je ultimativni ključ za izstop iz životarjenja v programiranem delovanju in prehod v Izvorno moč zavedanja in kreacije.

Vidimo se v ponedeljek 26.9.2022 ob 19:00 preko Zoom povezave, ki jo prejmete po prijavi. V kolikor se vodene meditacije ne žalite ali ne morete udeležiti v živo, lahko naročite posnetek.

Energijska izmenjava: 22,00 eur

Prijava na 144@one-flame.com

Z brezčasnim spoštovanjem, 

Tina

*Terapije in seanse, ki so na voljo za individualno delo, najdete na https://sl.one-flame.com/home 

**Seznam preteklih transformativnih kanaliziranih meditacij, ki jih lahko naročite v mp3 obliki, najdete na https://sl.one-flame.com/tina-dubrovnik-maditations

Share this event

bottom of page