top of page

Sat, Dec 26

|

Zoom

Modrost Zadnjega Trenutka

Skupinska regresija v izkušnjo jasnosti duše ob smrti fizičnega telesa

Registration is Closed
See other events
Modrost Zadnjega Trenutka
Modrost Zadnjega Trenutka

Time & Location

Dec 26, 2020, 5:00 PM – 8:00 PM

Zoom

About the event

Fascinacija s smrtjo je nekaj nesprejemljivega za človeštvo, saj je strah pred fizičnim koncem eden najgloblje vsidranih strahov matrice in ji služi kot močno orodje za manipulacijo in usmerjanje delovanja ljudi.

Pa vendar je kar nekaj takšnih, ki vam ta tema vzbudi zanimanje, ker se spominjate in zavedate sebe kot duše.

Življenje, ki ga živite v tem trenutku, je le ena izmed neštetih časovno omejenih fizičnih izkušenj duše, ki v svoji Izvorni obliki obstaja zunaj časa in prostora. Vstop in izstop v fizično realnost je le prehod, ki spremeni stanje/sposobnost dojemanja sebe. 

Ob vstopu pademo v demenco zavedanja tega, kar smo kot duša. Živimo življenje raziskovanja in izkušenj na podlagi dogovorov, katerih se nekateri držijo, nekateri ne, nenazadnje je tudi to stvar izkušnje. 

Ob smrti zapustimo fizično okolje in se vrnemo v svoje Izvorno stanje energijske zavesti. Smrt in rojstvo sta v osnovi enaki izkušnji, le v nasprotni si smeri.

V svojih dolgoletnih izkušnjah z delom regresoterapije me je osebno vedno fascinirala izkušnja smrti, ki jo ljudje zelo različno podoživljajo. Nekaj je takšnih, ki zaradi moči vzorca strahu to preprosto preskočijo, ne zaznajo, um se izklopi in ne dovoli vpogleda. Nekaj izkušenj je bilo čudovitih in moram priznati da zdaleč bolj prijetnih kot rojstvo v fizično realnost.

Dejstvo je, da je količina modrosti, ki si jo duša nabere skozi življenje, najobsežnejša v njenem zadnjem trenutku. Ta trenutek vsebuje vso jasnost dojemanja življenja, izkušenj in sebe kot popotnika skozi življenje. Prisotna je jasnost, ki si je ljudje ne dovolijo in se je bojijo v vseh trenutkih pred tem poslednjim. Brezkompromisna odkritost do samega sebe je zaradi matričnega programiranega delovanja skorajda nedosegljiva za časa življenja, razen seveda, ko se duša odloči stopiti na svojo unikatno pot spominjanja tega kar je, zunaj vsiljenih in omejujočih okvirjev matrice.

Takšnim dušam je namenjena delavnica Modrosti Zadnjega Trenutka.

Skozi vodeno meditacijo/regresijo boste potovali v dve pretekli/paralelni fizični življenji. Tokrat ne bomo usmerili preveč pozornosti na življenja kot taka, preletel jih bomo toliko, da jih boste zaznali. Fokus bo na zadnjem dnevu in zadnjih trenutkih življenj, na modrosti in jasnosti, ki ste jo v teh trenutkih dosegli in pospremila vas bom na drugo stran. Kaj se zgodi po tem, ko duša zapusti fizično telo, boste izkusili sami, kot tudi vso jasnost zavedanja sebe zunaj fizičnega telesa ter uvide, kolikor vam bodo dovoljeni in namenjeni.

Izkušnja Zadnjega trenutka skozi regresijo vas premakne na nov nivo zavedanja sebe kot duše, ne le kot fizičinega telesa, razširi perspektivo dojemanja življenja, fizične realnosti, vaših vzorcev, izbir, odločitev, odnosov in načina delovanja. Nenazadnje pa vas obogati za spomin modrosti, ki ste jo dosegli v drugih fizičnih realnostih. Te so si, ne glede na časovno obdobje ali okolje, vedno znova enake. Razlikujejo se le po obsegu čustvenih izkušenj, vlogah, ki jih odigrate in kolikšen del svojega Izvornega zavedanja ste integrirali in živeli.

Ljudje se ne zavedamo kakšno bogastvo modrosti, izkušenj in vedenja nosimo v sebi. Zakaj se enkrat za spremembo ne bi učili od Sebe?

PRIJAVA in POTEK:

Delavnica bo potekala preko Zoom-a. Potrebujete računalnik ali telefon preko katerega se boste povezali ter udoben, miren prostor, kjer vas nihče ne bo motil med delavnico.

Po uvodnem pogovoru se bomo podali na potovanje v dveh sklopih. Vsaka izkušnja zadnjega trenutka preteklega/paralelnega življenja traja ca. 30-40 min. Med obema bo čas, da si zapišete doživeto in če se odločite, podelite s skupino. Celotna delavnica bo trajala predvidoma 2,5 – 3 ure.

Prijave na: 144@one-flame.com

Energijska izmenjava: 45,00 €

V kolikor se ne počutite prijetno v skupini, je na voljo tudi INDIVIDUALNA SEANSA izkušnje Modrosti Zadnjega Trenutka v sklopu SSC-Povezava z Izvorno zavestjo. Več: https://sl.one-flame.com/tina-dubrovnik-sessions

Toplo vabljeni!

Tina

Share this event

bottom of page