top of page

Thu, Mar 11

|

Zoom

OKULTNO - Na Poti Prebujanja 2/4

Predavanja na temo okultne Izvorne modrosti, njenih zemeljskih manifestacijah in Izvornem delu z energijami

Registration is Closed
See other events
OKULTNO - Na Poti Prebujanja 2/4
OKULTNO - Na Poti Prebujanja 2/4

Time & Location

Mar 11, 2021, 6:00 AM – 6:15 AM

Zoom

About the event

Okultno je sinonim za nadnaravno, skrivnostno, za vse, kar ne paše v človeške temelje religij ali znanosti. Skratka tisto, kar presega omejen sistemski um, katerega človeški program imenuje racionalni um.

Pa je okultno res tako neracionalno?

V srednjem veku so silo magnetizma, torej magnetov, ki se navidezno nevidno privlačijo, označili za okultno, kasneje tudi Newtonovo teorijo gravitacije. Ljudje so se vedno bali nepoznanega in ta strah je človeški sistem vedno znova zlorabil v svoje, včasih bolj, drugič manj, skrite namere.

Beseda je skozi stoletja dobila negativen pomen, nečesa, kar je za vladajoč sistem bilo v danem času nesprejemljivo. Nihče se ni vprašal zakaj? Vedno znova so ta izraz zlorabili za izvajanje kontrole nad maso in izločanje tega, kar bi lahko omajalo temelje vladajočega sistema...

Sama beseda okultno izvira iz latinščine in v osnovi pomeni nekaj, kar je skrito, prikrito, nedostopno.

V svojem bistvu nosi pomen Izvorne modrosti, tiste, ki jo ima vsaka duša v svojem Izvornem zapisu in potrpežljivo čaka, da se je tudi um spomni. To modrost je človeški sistem načrtno in vedno znova potiskal v podzavest, označil kot negativno, saj sesuje temelje njegovega uničujočega sužnjelastniškega kolesja, ki se hrani na življenjski energiji duš, namensko odrezanih od spomina na njihovo Izvorno pravico do te energije.

Danes v času masovne manipulacije, ki jo zaznava več posameznikov kot kdaj koli prej, deluje sistem še vedno po istih osnovnih principih propagande za nadvlado in uničenje vsega, kar ga ogroža.

Vendar spomin na Izvorno zavedanje, modrost in jasnost, ostaja v globini duše in čaka, da se je spomnite. Morda vsebina teh predavanj aktivira iskrico zavedanja v vaši duši.

V seriji predavanj se bomo dotaknili okultnih tem čarovništva, wicca, voodoo, šamanizma, druidov, essenov, egipčanske magije,…skozi zgodovino ter modrosti, ki se skriva v teh, s strani sistema iznakaženih, konceptih.

Govorili bomo o Izvornem delu z energijami, z naravo, o brezčasni modrosti, o simbolih in seveda o tem, kako lahko s to modrostjo nadgradite svoje zavedanje in življenje. Brez čira čara in z veliko življenjske jasnosti.

Neizmerno se veselim tega potovanja z vami!

Predavanja bodo potekala preko Zoom povezave ob četrtkih v Marcu, 18:00 – 20:00 :

4.3. - Zgodovina Magije I.

Izvor besede in njen pomen v njenem bistvu je nekaj, kar ljudje pozabijo. Z lahkoto povzamejo splošno uporabo neke besede in se ne vprašajo kaj ta dejansko pomeni. To je le del programiranja, ki ga sistem z neizmerno lahkoto izvaja nad ljudmi.

V teku predavanj vam bom zaupala kar nekaj izvornih pomenov besed, ki ste mislili, da jih poznate. Prva je MAGIJA. Kaj vse se skriva za to besedo in zgodbe njenih predhodnikov, svečenic, svečenikov, orakljev iz časa Lemurije, Atlantide do Egipta, Perzije in Evrope vam zaupam na prvem srečanju.

Čet., 11.3. - Zgodovina Magije II:

Nadaljevali bomo s kruto usodo čarovništva v Evropi, tudi Sloveniji, njeno Izvorno ideologijo in primerjavo z Voodoo in Šamanizmom.

Verjemite mi, da večji del tega, kar dojemate kot poganjske religije, nima nikakršne veze z njihovim bistvom, kar ni nič druga, kot sistemsko programiranje in ustrahovanje…npr. voodoo lutke, te poznajo vsi in kaj še veste o tej religiji, njenem izvoru in ideologiji?

Postavila vam bom novo perspektivo na delovanje človeškega programa/matrice, ki danes deluje identično kot pred 50, 500 in 2000 leti, kot tudi ljudje znotraj njega. Paralele med Inkvizicijsko »čistko« in trenutnim plandemičnim nasiljem so precej srhljive.

Čet, 18.3. - Izvor in ideologija Wicca

Od kod izvira, kaj pomeni, zakaj je tako popularna?

Večina ima izdelano iluzijo razumevanja čarovništva iz moderne perspektive, ki so jo oblikovali mediji. Konec 90ih so na to močno vplivale čarovnice iz serije Charmed in tisti dve iz filma Practical Magic. Če berete tole, ste zagotovo gledali A Discovey of the Witches, katerih 2. sezona je sveže izšla pred par tedni.

V času interneta so vsem na voljo tudi brezmejne vsebine socialnih omrežji in tako, kot ne manjka mainstream gurujev, svečenic Avalona/Isis/Inane in vseh ostalih ženskih boginj človeške zgodovine tudi na manjka čarovnic v tisoč in eni verziji.

Mediji in ljudje so ustvarili ikono čarovnice kot močne, temačne ali vseljubeče, neustrašne ženske, ki moškim trga glave in istočasno izpolnjuje spolni ideal teh istih. Še ena sesuta verzija zlorabe izvorne modrosti in Izvorne ženske energije - tipično človeško. Kar je lahko del vašega življenja, če izbirate te igre, ali pa ne, če izbirate zavedanje.

Na predavanju bomo odkrivali Izvorno modrost, ki jo bomo izluščili iz teorije in umetno ustvarjene slike o wicca.

Čet.,25.3. - Okultni simboli in njihovi pomeni

Kot besede, tudi simboli nosijo svoj pomen, svoj izvorni energijski zapis in celo vrsto izpeljank ter napačnih interpretacij, s katerimi jih je človeštvo in sistem skozi čas prekril.

Zaupala vam bom pomene nekaterih prepoznavnimi simbolov, ki jih zagotovo že poznate…pa jih res?

(Ankh, The eye of Horus, Solar cross, The Goddess & The Horned God, The Hand of Fatimah, Triquetra, Pentagram & Pentacle)

Čet.,1.4. - Pomembne osnove za praktično delo z energijami

Za delo z energijami, elementi in Izvornimi zavestmi se ni potrebno držati ne religij, ne tehnik. Te nas pri delu le ovirajo, lahko pa služijo kot katalizator aktivacije našega Izvornega spomina.

Zaupala vam bom kako se ga lahko lotite ali svojo dosedanjo prakso nadgradite. In kaj je ključno pri delu – Namera, Fokus, Jasnost, Povezava ter zakon Izvornega ravnovesja.

Če se nekdo sam označi za čarovnico, svečenico, šamanko, ipd… lahko to pomeni veliko stvari, zelo redko pa resnično Izvorno modrost, ki jo ta oseba živi v vsakdanjem življenju…Poznate rek »Volk ti nikoli ne rabi povedati, da je volk«...

Prijavite se na mail: 144@one-flame.com

Energijska Izmenjava: 33,00 eur

Toplo vabljeni!

Tina

Share this event

bottom of page