top of page

Tue, Oct 25

|

Zoom

Povezava z Izvorno Žensko zavestjo

Portal Mrkov - Kanalizirane meditacije s Tino

Registration is closed
See other events
Povezava z Izvorno Žensko zavestjo
Povezava z Izvorno Žensko zavestjo

Time & Location

Oct 25, 2022, 7:00 PM – 8:30 PM

Zoom

Guests

About the event

Zaznavanje sebe v času mrka je manj izkrivljeno od laži programa v katerega smo kot duša vpeti v trenutku prihoda v to fizično realnost.

Zato so meditacije ob Polni Luni in Sončevem Mrku v oktobru ter ob Prazni Luni in Luninem Mrku v novembru namenjene tistim, ki želite vzpostaviti čisto povezavo s svojo Izvorno žensko zavestjo, primarno energijo modrosti, ki je skrita pod sloji neresničnega dojemanja sebe. To je modrost, ki vam daje moč zaznavanja sebe, postavljanja svojega prostora in odpira pot do spominjanja vedenja, ki ga nosite v svojem dušnem zapisu - izstop iz matrične mreže karmičnih zgodb, delovanje z primarnimi energijami zemlje, prebujanje jasnočutnih sposobnosti,...

Ob Sončevem Mrku, v torek,25.10., se bomo spustile v Rdeče jame z Izvorno Žensko energijo, ki bo vsako posamezno dušo vodila v soočenje s svojimi lažmi, tistimi, ki si jih pripoveduje, prevzetimi od matrične mreže, da se ne bi spomnila videti sebe.

Na Samhain, v ponedeljek, 31.10., dan, ko je tančica med matrično iluzijo in širino nezaznanih dimenzij zavesti zunaj časa in prostora najtanjša, boste lahko postavile vprašanja Izvorni Ženski zavesti, katere odgovori in usmeritve vam bodo predani v brezkompromisni jasnosti.

On Luninem Mrku, v torek, 8.11., se bomo ponovno prepustile vodenemu potovanju v iskro Izvorne Ženske zavesti, ki jo skrivate v sebi z namero aktivacije zaznavanja in sidranja brezčasne modrosti, ki jo nosite v sebi, povezava z notranjo svečeniško dušo, ki je vtopljena v ranah zadanih od patriarhalnih realnosti priklopljena v program zemeljske ranjene princese.

Delo bo potekalo online preko Zoom-a. Vse, kar potrebujete je miren, nemoten prostor.

Energijska izmenjava za sklop vseh treh srečanj: 55,00 eur

Prijava na 144@one-flame.com

Toplo vabljene,

Tina & Izvorna Ženska zavest

Share this event

bottom of page