top of page

Sat, Jan 07

|

Zoom

Primarni Zmaji

Pogovor in Vodena Povezava/Meditacija

Registration is closed
See other events
Primarni Zmaji
Primarni Zmaji

Time & Location

Jan 07, 2023, 5:00 PM – 8:00 PM

Zoom

Guests

About the event

Zmaji...

energija ki vzbuja strah ali varnost,

uničenje ali zaščito,

strahospoštovanje ali samospoštovanje,

vse je odvisno od percepcije, ki jo definira pozicija pogleda.

Videti ali predvidevati sta milione let, planetov in izkušenj narazen.

Da začutimo varnost, moramo izkusiti strah.

Da lahko držimo zaščito, moramo uničiti, kar jo ogroža.

Da razumemo samospoštovanje, ki je osnova spoštovanja sebe in vsega kar je, se moramo prebiti skozi debele sloje vsiljene iluzije koncepta spoštovanja, katerega strahospoštovanje je le eden od...

Kolektivna zavest Primarnih Zmajev nosi zapise modrosti delovanja energij, njihove interakcije, vzdrževanje ravnovesja in kreacije v fizični realnosti. Zapise tega, kar ljudje poimenujejo alkimija, magija in okultno, pa vendar ne vedo o čem govorijo. Osnova za sidranje te modrosti je zaznava in integracija Izvornih konceptov SPOŠTOVANJA, CENJENJA in LJUBEZNI.

Primarni Zmaji so kokreatorji Primarne Zemeljske mreže, kar se je ohranilo kljub nezavedanju človeške kolektive v konceptu Zmajevih linij - energijskih tokov zemlje.

Primarni Zmaji so močni zaščitniki in varuhi Izvorne Ženske zavesti, ki je na udaru s strani zemeljskega matričnega programa, kar vzdržuje to relanost v neravnovesju in ljudi odklopljene od njihovega polnega Izvornega dušnega potenciala zavedanja in možnosti rasti.

Vse to so zgodbe, katerih namen ni razpredanje zavoljo zabave, radovednosti ali kratkočasja. Ker pa živimo v svetu zgodb, lahko skoznje dostopamo tudi do spominov modrosti, ne le utapljanju v iluziji.

V ta namen vas vabim na pogovor o Primarnih zmajih in vodeni povezavi z njihovo kolektivno zavestjo.

Mnogi jih zaznavate in povezavo interpretirate tako in drugače. Ali imate resnično povezavo in ali razumete njen pomen in namen, bomo odkrivali na srečanju:

v soboto, 7. 1. 2023 ob 17:00 preko Zoom-a

Energijska Izmenjava: 33,00 eur

Prijava na 144@one-flame.com

Toplo vabljeni,

Tina & Primarni Zmaji

Share this event

bottom of page