top of page

Mon, May 16

|

Zoom

Rdeče Jame Dušnih Spominov

Vrnitev fraktalov in pozabljene modrosti

Registration is closed
See other events
Rdeče Jame Dušnih Spominov
Rdeče Jame Dušnih Spominov

Time & Location

May 16, 2022, 6:00 PM – 8:30 PM

Zoom

About the event

Ta je za Stare duše, tiste, ki se spomnite ali vsaj zaznavate realnosti pozabljenih civilizacij, časovnic, realnosti, v katerih ste imele možnost delovati s širino svojega dušnega potenciala, vedenja in modrosti. Realnosti, v katerih meditacija ni bila modni dodatek in se nihče ni nasmihal ob pogovoru o povezavi z višjimi nivoji zavedanja. Kjer je bilo delo z energijami in Izvornim vedenjem vpeto v vsa področja družbe, v znanost, zdravilstvo, organizacijo, celo vlado.

Kot vsaka, so tudi te civilizacije doživele svoj vrhunec in padec. Rdeča nit zemeljskih zgodb je vedno znova, četudi po drugačni poti, vodila v konflikt dualnosti, neravnovesje in sesutje zaradi pozabe Izvornih zakonov, trojnosti in vzdrževanja balansa. Wetiko/narcisoidni/vse je premalo virus, ki se je usedel v zemeljsko energijsko mrežo, ponavlja iste zgodbe kolektive, dokler ima na voljo duše, ki sodelujejo.

Predano mi je bilo izpeljati delavnice z namero, da se povežemo s temi realnostmi, iz njih potegnemo izgubljene fraktale, ki so ostali vpeti v zgodbe bolečine, izdaje in zamere in zasidramo modrost, ki smo jo takrat uporabljale, v sedanjo realnost.

Ne, nikakor ne bomo reševale sveta, ne tega ne drugih. Izvorna jasnost v tej fazi je, pobrati svojo energijo iz matrice, iz vseh njenih realnosti, da vas ne more več držati ujete v ponavljanje istih zgodb. In zgodbe se ponavljajo, to mnoge 

razumete. Kot tudi to, da Zemlja ne bo čudežno zavibrirala na višjem nivoju/frekvenci/dimenziji.

Kolikor je meni dovoljeno videti, je, da se rešuje duše, ki so dogovorjene/pripravljene izstopiti iz tega absurda. Recimo temu Izvorna reševalna akcija. Da preživijo trenutno realnost brez večje škode in izgubljenih fraktalov, zaradi katerih bi se morale vračati. Nihče ne bo "kolateralna škoda" razen, če se sam tako odloči in izbere.

Zato je pomembno pobrati svoje iz vseh paralel. Tako so stare duše močnejše, postavljene in mnoge opravljajo/-te delo držanja protiuteži trenutnemu zemeljskemu kaosu na energijskih nivojih.

Delavnice bodo potekale v času med Sončevim in Luninim mrkom. Zakaj, vam zaupam na prvem srečanju od štirih. Na vsakem vas bom vodila v stanje globoke meditacije/spremenjenega zavedanja, vstopili bomo v Rdeče Jame Zemeljskih Starešin in naprej skozi portale v štiri realnosti: Lemurija, Atlantida, Egipt, četrta ostaja skrivnost...

Srečanja bodo potekala preko Zoom-a. Zagotovite si miren prostor, kjer boste lahko delale nemoteno.

Čas med srečanji vam bom na voljo za vprašanja in podporo ob procesih, ki se bodo zagotovo aktivirali.

Vidimo se 30.4. (Sončev mrk), 7.5., 14.5. in 16.5. (Lunin mrk) ob 18:00.

Prijave: 144@one-flame.com

Energijska izmenjava: 144,00 eur

Z brezkompromisnim spoštovanjem, cenjenjem in ljubeznijo,

Tina

***Za tiste, ki raje delate same, je na voljo individualna seansa vrnitve fraktalov in dušnih modrosti v sklopu Povezave z Izvorno Zavestjo: https://sl.one-flame.com/tina-dubrovnik-source-self-connection-hypnosis 

Za več mi pišite na 144@one-flame.com

Share this event

bottom of page