top of page

Sat, Mar 23

|

Zoom

Skupinska Regresija v Dušne Zapise

5 Transformativnih potovanj v zapise tvoje Duše

Registration is closed
See other events
Skupinska Regresija v Dušne Zapise
Skupinska Regresija v Dušne Zapise

Time & Location

Mar 23, 2024, 4:00 PM – 8:30 PM

Zoom

About the event

Poznaš svojo Dušo?

Poznaš zgodbe in modrosti izkušenj zapisanih v njeno esenco?

Koliko različnih časovnic in realnosti je v njenih arhivih?

Koliko travm, veselja, zmag in porazov?

Koliko obljub in urokov čustveno nabitih namer, ki se je držijo skozi mnoga življenja?

Koliko modrosti in vedenja?

Vse kar je zapisano v našo dušo, nas spremlja, kroji naše izkušnje, odločitve in percepcijo odnosov do sebe in drugih.

Vabim te na popotovanje v zapise tvoje Duše. Pripravila sem sklop vodenih vpogledov:

  1. Preteklo in prihodnje življenje - Sobota, 23.3. ob 16:00
  2. Izkušnja v maternici - Petek, 5.4. ob 18:00
  3. Modrost zadnjega trenutka - Petek, 19.4. ob 18:00
  4. Starseed, Zvezdni zapisi Duše - Petek 3.5., ob 18:00
  5. Povezava z Izvorno zavestjo - Petek, 17.5. ob 18:00

Delo bo potekalo v skupini preko Zoom-a. Potrebujete miren prostor, pisalo in papir za uvide in stabilno internetno povezavo. Uporaba slušalk je priporočena.

Prvo srečanje je daljše, predvidoma 4-5 ur, nadaljnja srečanja trajajo ca. 3 ure.

Potek srečanj vključuje uvodne vaje povezave in vizualizacije ter energijsko celjenje in vzpostavitev balansa pretočnosti ob zaključku.

***

PRETEKLO IN PRIHODNJE ŽIVLJENJE

Čas za Dušo ne obstaja, obstajajo realnosti v katerih izkuša fizično življenje. Pa vendar, človeški um je omejen na dojemanje časovnic, zato vas popeljem v to, kar razumemo kot regresija in progresija v preteklo in prihodnje življenje vaše duše in zavesti. Kaj ste doživeli, kakšni zapisi izkušenj vplivajo na sedanje življenje. In to, kako ga živite, definira življenje v prihodnosti, v katerega raziskovanje se bomo prav tako podali.

IZKUŠNJA V MATERNICI

Duša se zasidra v svoje telo pred rojstvom. Obdobje v maternici je energijsko in čustveno intenzivno. Prevzema vzorce in prepričanja tako okolice kot tudi in predvsem te od matere. Je ranljivo obdobje za sidranje novih čustvenih vzorcev in poglabljanje tistih, ki jih prinaša s seboj v svojih zapisih – krivda, nezaželjenost, strah, uslužnost, nemoč, jeza, zamera,… Vsa čustva, ki jih doživlja mati so neizogibno doživeta od otroka pod njenim srcem.

Vodeno potovanje v izkušnjo maternice vam odpre razumevanje sebe, svojih vzorcev in prepričanj ter dinamiko primarne družine, ki vam je naložila program življenja, kot ga živite.

MODROST ZADNJEGA TRENUTKA

Je meni ena najljubših vodenih izkušenj za posameznika in skupino. Naši zapisi so polni modrosti zadnjih trenutkov. Kaj to pomeni? Trenutkov zavedanja sebe, vzorcev, iger, izbir, odločitev celotnega življenja, ki ga duša zapušča, torej, trenutek pred smrtjo, prehodom iz fizičnega v nefizično stanje zavesti. Na tem prehodu se odpre pogled iz nivoja jasnosti, kot nam je tekom življenja nedosegljiv. Modrost tega trenutka je nepogrešljiv zaklad, ki ga boste odkrivali na tem srečanju. Vodila vas bom skozi 2 izkušnji zadnjega trenutka v različnih časovnicah in realnostih, ki vplivata na vaše sedanje življenje.

STARSEED – ZVEZDNI ZAPIS DUŠE

Ljudje se radi igrajo s vprašanji od kod prihajam, kaj so moji nezemeljski zapisi, katera kolektiva je meni domača. Mnogi poberejo informacijo, da so iz plejad, siriusa, lire,…Naj vam zaupam, da samo poimenovanje ni tako pomembno, zagotovo pa nosi kolektiva, s katero smo povezani, neprecenljivo vedenje in modrost, ki je človeškemu umu nedosegljiva, dokler se povezave na zavemo in dovolimo odpreti pretočnost njene modrosti. Kot del kolektive imamo dostop do nje, ki je lahko omejen le z nezaupanjem sebi, svoji intuiciji ali programu delovanja, ki bi to modrost lahko zlorabil v osebni profit na račun škode drugih v človeškem stilu, kar nam je v tej realnosti zelo dobro poznano.

Povezava bo vzpostavljena, Informacije boste prejeli, koliko pa vam bo dovoljeno dostopati do modrosti, pa je odvisno od vas samih. Kolektive vas lahko podprejo na poti dela na sebi, s katerim lahko zagotovite varnost predanih informacij, ki se začnejo stekati v obilju, ko imajo za to postavljen varen prostor.

POVEZAVA Z IZVORNO ZAVESTJO

Na osnovi izkušenj, aha momentov in novo pridobljenih modrosti bomo popotovanja skozi dušne zapise zaključili z intenzivno povezavo z Izvorno zavestjo vsega kar smo. Vodila vas bom v Izvor vaše duše, v začetno in končno točko, skozi izkušnjo, ki je nepozabna in ostane z vami neizbrisno. Izvorno frekvenco duše bomo zasidrali v to življenje v njeni polni moči, kar vam bo pomagalo držati svoj prostor skozi vse procese, ki vas še čakajo, vam dalo moč se ne predati obupu ali vdaji v iluzijo nadmoči programa in vas spremljalo na vaši nadaljnji poti odkrivanja in spominjanja SEBE.

***

Udeležbo na sklopu delavnic si zagotovi s prijavo na 144@one-flame.com

Energijska izmenjava za sklop vseh 5 delavnic: 333,00 eur

Udeležba posamezne delavnice: 75,00 eur

***

Na voljo je tudi INDIVIDUALNO delo odkrivanja zapisov Duše z menoj, osebno ali preko Zooma. Poteka v enakem zaporedju vodenih vpogledov, ter vmesnih srečanj za podporo pri procesih, ki se odprejo z namero vračanja fraktalov duše in odklapljanja čustvenih vzorcev.

Srečanj je 10, sledijo si v razmaku 14 dni.

Energijska izmenjava za individualno delo odkrivanja Dušnih Zapisov: 888,00 eur

Dogovor termina na 144@one-flame.com

Tina

Share this event

bottom of page