top of page

Thu, Mar 19

|

Online - Zoom

Spomni se Sebe!

Online vodena meditacija za Ženske

Registration is Closed
See other events
Spomni se Sebe!
Spomni se Sebe!

Time & Location

Mar 19, 2020, 7:00 PM – 8:00 PM

Online - Zoom

Guests

About the event

Meditacija je stvar odločitve, nikakor ne tehnike, znanja niti upoštevanja morja navodil kako je prav in kako narobe.

Ženske mi večkrat zaupajo, da so poizkušale meditirati, a ni funkcioniralo... To je eden tistih stavkov, ki ga izvorno težko dojamem.

Kaj pomeni, da meditacija »funkcionira«, je odvisno od tega kakšne zahteve postavite same sebi in v trenutku, ko jih postavite, nima smisla meditirati.

Ko se odločite meditirati, podate le jasno namero, nikakor ne zahteve, pogoja ali pričakovanja. Ta namera je lahko sprostitev, povezava s svojim fizičnim ali energijskim telesom, zavedanje sebe v danem trenutku in dokler vam to ni domače, nima smisla meditirati z namero, da se povezujete s svojo Višjo ali Izvorno zavestjo, vodniki, paralelnimi življenji in podobno, kaj šele da bi meditirale za dobrobit zemlje in človeštva.

Koliko dobrega mislite, da lahko skupinska meditacija v katerih posamezniki nimajo zavedanja sebe, naredi za celotno kolektivo ali za naš planet? 

V eni od najinih seans kanalizirana Izvornih zavesti s Karlom, je na to temo predala zanimivo sporočilo energija planeta Zemlje, Gaia. Jasno je povedala, da je sicer lepo, ko ljudje objemajo drevesa in meditirajo za zdravljenje planeta, vendar naj jim bo jasno, da v takih trenutkih zdravljenje teče enosmerno in to v drugi smeri, kot si ljudje predstavljajo.

Poznate navodila na letalu, v primeru, da se spustijo kisikove maske. Naprej jo morate nadeti sebi in šele potem svojemu otroku. Kaj se zgodi z vašim otrokom v kolikor vam zmanjka kisika?

A ljudje še vedno požrtvovalno rešujejo vse okoli sebe, s sabo pa se ne ukvarjajo. Vse preveč je neozdravljenih zdravilcev, samooklicanih ozaveščencev, pogojujočih boginj, ljudi, ki v polsnu želijo prebuditi druge. To ni nič druga, kakor hranjenje programa matrice, iskanja zunanje potrditve in vrednosti, s čemer si ljudje nalagajo nove sloje mask a se pod njimi dušijo. Pri tem s seboj vlečejo vse okoli sebe, tudi svoje otroke in tonejo v karmičnih vzorcih.

Zato začenjam s serijo rednih vodenih meditacij za ženske, kjer ne bomo odkrivale ničesar razen Sebe in verjemite mi, da je to nepredstavljiva razsežnost, saj celotne esence svojega bitja v fizičnem telesu ne zmoremo dojeti. A razlika je ali se je sploh zavedamo ali ne. 

Seveda so:

-umirjenost

-izboljšana kvaliteta spanca

-uravnoteženo delovanje telesnih funkcij

-razreševanje konfliktnih situacij

-manj stresa

-večja produktivnost in prisotnost

-izboljšani odnosi z ljudmi

in še mnogo več, le neizogibni začetni stranski učinki redne meditacije.

Srečanja so namenjena ženskam, ne glede na nivo zavedanja, ki ga ali mislite da ga dosegate. 

Namera meditacij je povezava s seboj, odklop od matrice, pavza od programska delovanja in regeneracija energijskega telesa. 

Meditacije bodo potekale v živo preko spleta, torej v udobju vašega doma, kjer je vaš del le to, da si vzamete uro časa in prostora zase. V kolikor je to neizvedljivo, priporočam, da se zamislite in odločite za eno od individualnih seans in terapij, ki so na voljo pod okriljem energij One Flame-a: www.one-flame.com 

Pridružite se mi na prvi meditaciji v četrtek, 19.03. ob 19:00, kjer bo ustvarjen varen prostor in povezava z vašo Izvorno energijo, da raziskujete, odkrivate in se spomnite SEBE.

Čas bo na voljo tudi za pogovor in odgovore na vaša vprašanja. 

Prijavite se na: 144@one-flame.com 

Po prijavi prejmete link za povezavo. V kolikor želite meditirati ob drugem času ali meditacijo ponoviti, prejmete tudi posnetek. 

Energijska izmenjava: 14,40 €

Z brezkompromisnim spoštovanjem,

Tina & Izvorna Ženska energija

Link dogodka na Facebooku:  https://www.facebook.com/events/224620608584854/ 

Share this event

bottom of page