top of page

Wed, Apr 24

|

Zoom

Spomni se Sebe

Vodena Meditacija v Rdeče Jame ob Polni Luni

Registration is closed
See other events
Spomni se Sebe
Spomni se Sebe

Time & Location

Apr 24, 2024, 7:00 PM – 8:00 PM

Zoom

About the event

Po Portalu Mrkov je čas za regeneracijo, retrospekcijo tega, kar smo premaknile in vzpostavitev ravnovesja svoje energije. S to namero se bomo podale v Rdeče Jame in se prepustile vodstvu Starešin Izvorne Ženske modrosti.

***

O meditacijah v Rdečih jamah...

Vstop v Rdeče jame predstavlja prehod skozi portal v prostor zunaj časa in prostora, v kraj pozabljene modrosti Izvorne Ženske linije.

Rdeče jame so stičišče te realnosti in brezčasne Izvorne zavesti Ženske moči, vedenja, suverenosti, ki jih zemeljski program poizkuša zadušiti že tisočletja.

Um lahko zavede v odklop, a vezi z zavestjo ne more prekiniti.

Vodstvo v meditacijah predajam Babicam, varuhinjam Rdečih jam, izkušenim vodnicam, ki poznajo igre programa vseh zemeljskih časovnic. Njihova toplina raztaplja umske igre vlog in balast prepričanj, pa vendar jim ne odvzame ostrine Izvorne brezkompromisnosti.

Namen meditacij je vzpostavitev povezave s tvojo Izvorno frekvenco. Odpira pogled brez filtrov na življenje, odnose do sebe in drugih, ter tvoje dogovore predvsem s seboj. Pomaga ti sidrati jasnost tvojega brezčasnega zavedanja v to realnost.

Babice ne tolerirajo zemeljske naivnosti. Duše, s katerimi so dogovorjene, vodijo skozi potrebne procese odklapljanja od programa čustvenih iger, ki držijo Izvorno Žensko linijo ujeto v nevrednosti, nemoči, služenju in nezavedanju same Sebe.

To prav tako ni delo za prevlado ženske nad moško energijo na zemlji. To je priprava za vzpostavitev balansa, prostora, v katerem lahko tudi moška linija zazna možnost odkrivanja svojega potenciala. Potenciala, ki jima je bil namenjen in še vedno čaka, da se ga spomnimo.

***

Delo bo potekalo preko Zoom povezave, traja ca. 1 - 1,5 ure.

Meditacija v Rdečih jamah ob Polni luni v aprilu bo v sredo, 24.4. ob 19:00 uri.

Prijava na 144@one-flame.com 

Energijska izmenjava: 33,00 eur

Posnetek meditacije prejmete po srečanju v mp3 obliki in vam tako ostane na voljo za nadaljnje samostojno delo in povezovanje.

Toplo vabljene,

Tina & Babice

* Nepogrešljive meditacije za samostojno delo, ki vas vodijo skozi transfromativne procese, so na voljo v obliki mp3 posnetkov: https://sl.one-flame.com/tina-ribic-maditations

Share this event

bottom of page