top of page

Fri, Dec 01

|

po pošti

Sporočilo Duši

Pisno sporočilo in usmeritve Izvornih Starešin

Registration is closed
See other events
Sporočilo Duši
Sporočilo Duši

Time & Location

Dec 01, 2023, 7:00 AM – Jan 31, 2024, 7:00 AM

po pošti

Guests

About the event

Bliža se novo leto in hkrati oddaljuje staro. Vprašanja, ki nas spremljajo skozi trenutke časa tekom dni, ki minejo vedno znova prehitro, se v tem obdobju leta pojavijo na površju in zahtevajo odgovore.

A zahteva vedno zahteva odgovor glave.

Sporočilo duše pa ne reagira na zahtevo, temveč resonira s praznino hrepenenja duše.

V obdobju od 01.12. do 31.01.2024 bova predajala individualna sporočila duše Vam, ki vas pokliče tisto tekom leta oddaljeno hrepenjenje, katero se ob zaključku in začetku vedno znova pojavi čisto blizu – tik pred nosom.

To so sporočila Vam, duši inkarnirani in materializirani v svetu neskončnih inkarnacij, z namero Slišati neslišano, nato videti nevidno ter občutiti prikrito.

Sporočila se predajajo preko Izvornih energij Esenov, Katarjev, nekoč inkarniranih energij v človeških telesih, ki so še hodile po Zemlji z Izvorno modrostjo – torej zares Živele Izvorni Namen.

Prejmete jih v pisni obliki, po pošti, tako da jih tekom novega cikla lahko vedno znova primete v roke, preberete in občutite.

Prijave na: 144@one-flame.com

Ob prijavi napišite poštni naslov, na katerega želite prejeti sporočilo.

Energijska izmenjava: 48,00 eur 

Karl, Tina & Izvorne Starešine

*Ob koncu leta so še na voljo tremini za individualni Dušni Pogovor, do zapolnitve, več: https://sl.one-flame.com/oneflame-soul-conversation-session

Share this event

bottom of page