top of page

Fri, Apr 07

|

Zoom

The Wounded Priestess Path

Pot celjenja primarnih ženskih ran - sklop delavnic s Tino

Registration is closed
See other events
The Wounded Priestess Path
The Wounded Priestess Path

Time & Location

Apr 07, 2023, 6:00 PM – 8:30 PM

Zoom

About the event

Zapisi duš, ki v sebi nosite fraktale Izvorne Ženske zavesti, so polni zemeljskih dram, bolečih izkušenj, skozi katere vas je matrična mreža ujela v pozabo Izvornega vedenja, znanja in sposobnosti, ki so vaše zunaj časa in prostora.

Delčki spominov tega, kar nam je poznano od "nekje drugje" - tega, kar v tej realnosti ne najdemo, vsaj ne v čisti, nam poznani obliki - se hitro utopijo v nesprejemanju, strahu pred neznanim ali predalčkanju v oznake, ki jih piše sistem, v predale, kjer se modrost izgubi v megli predaje/prodaje po pravilih sistemskih pogojev uspeha in preživetja.

Takšne duše nosite v sebi aspekt Svečenice Izvorne modrosti, ki je utrpel rane patriarhalne nadvlade te realnosti, preko poseganja, lastninjenja, izkoriščanja, kar je onemogočilo aktivno zavedanje, sidranje in delovanje Izvorne Ženske energije. 

Ta je in še vedno predstavlja grožnjo trenutnemu programu matrične mreže človeške realnosti.

Ob vstopu vas matrica te realnosti prelepi z programom Ranjene Princese, kar vas skozi življenje vodi v ustvarjanje čustvenih zgodb, polnih dolgov, zamer in pretvarjanja. Ne daje vam prostora za zaznavo primarnih ran, ki jih ni mogoče celiti, dokler niso odkrite.

Aktivira programe vzorcev nevrednosti zaradi obsojanja, zamere zaradi izdaje, nemoči zaradi nadvlade, sramu zaradi poseganja v tvoj prostor,…in s tem ohranja stanje neravnovesja in nezmožnost zaznavanja sebe.

Matrica je vzorce zasidrala v strateško ključne energijske točke fizičnega in energijskega telesa Izvorne ženske duše:

Grlo – odvzem glasu, moč jasnega izražanja

Maternico – odvzem moči suverenega kreiranja

Srce – odvzem moči povezave s vsem kar si in aktivacija opciji naivnega sočutja ali »varnostnega« odklopa od čustev.

Kako prepoznati vstavljen program Ranjene Princese, ki ženske vodi v zgodbe, situacije, odnose, katerih temelj je nespoštovanje, poseganje in odtekanje življenjske energije?

Kako se povezati s svojo Izvorno Žensko energijo in modrostjo?

Kaj so vedele Izvorne Svečenice in zakaj je bilo to sistemu tako nevarno, da še danes tolče po teh dušah in njihovemu potencialu spomina tega vedenja?

Kaj je Izvorni odnos do sebe, partnerja in spolnosti?

...

Skozi zgodbe, pogovore in vodene povezave se bomo podale na pot odkrivanja resnice in celjenja Ranjene Svečenice.

Odpirale bomo še neodkrite sloje čustvenih vzorcev, vse do zaznave primarnega temeljnega vzorca SAMOIZDAJE.

Predana vam bodo orodja Izvornih svečenic za procese povrnitve v stanje suverene prisotnosti in povezovanja s Primarno Zemeljsko mrežo.

To so modrosti svečenic Isis, Magdalene, Avalona, Atlantide, Lemurije,...linija, ki je mnogo starejša in drugačna od poznanih zemeljskih interpretacij.

Modrost, ki vam bo dostopna po teh procesih, je vaša, kot tudi izbira ali jo boste uporabile pri kreiranju svojega življenja in odnosov, pri svojem energijskem delu na sebi ali pri delu z ljudmi.

Delavnica je Apokaliptična - razkriva pot do pozabljene modrosti, katere moč je sesutje iluzije te realnosti na individualni ravni in vsi vemo, da je kolektiva odsev mase posameznikov.

Število srečanj: 7 - ob petkih preko Zoom-a

Pričetek: 07.04.2023 ob 18:00 - trajanje ca. 2,5 uri

Termini: 7.4./14.4./21.4./28.4./6.5./12.5./19.5.

(6.5. srečanje poteka izjemoma v soboto)

Energijska izmenjava: 333,00 eur

Na voljo je plačilo v obrokih.

Prijava na 144@one-flame.com

Ob prijavi prejmeš posnetek izjemne vodene meditacije  "Sophia - Energijska zaščita". Namen je zaščita tvojega prostora in prostora skupine. Meditacija ti ostane na voljo za podporo pri postavitvi energijske zaščite kadarkoli jo potrebuješ.

Toplo vabljena,

Tina & Izvorna Ženska zavest

Oglej si video:

Napovednik delavnice Wounded Priestess Path of Healing

Share this event

bottom of page