top of page

Thu, Aug 17

|

Zoom

The Wounded Priestess Path

Pot celjenja primarnih ženskih ran - NOVA SKUPINA

Registration is closed
See other events
The Wounded Priestess Path
The Wounded Priestess Path

Time & Location

Aug 17, 2023, 6:00 PM – 9:00 PM

Zoom

Guests

About the event

Zapisi duš, ki v sebi nosite fraktale Izvorne Ženske zavesti, so polni zemeljskih dram, bolečih izkušenj, skozi katere vas je matrična mreža ujela v pozabo Izvornega vedenja, znanja in sposobnosti, ki so Vaše zunaj časa in prostora.

Delčki spominov tega, kar nam je poznano od "nekje drugje" - tega, kar v tej realnosti ne najdemo, vsaj ne v čisti, nam poznani obliki - se hitro utopijo v nesprejemanju, strahu pred neznanim ali predalčkanju v oznake, ki jih piše sistem, v predale, kjer se modrost izgubi v megli predaje/prodaje po pravilih sistemskih pogojev uspeha in preživetja.

Takšne duše nosite v sebi aspekt Svečenice Izvorne modrosti, ki je utrpela rane patriarhalne nadvlade te realnosti, preko poseganja, lastninjenja, izkoriščanja, to je onemogočilo aktivno zavedanje, sidranje in delovanje Izvorne Ženske energije. 

Ta je in še vedno predstavlja grožnjo trenutnemu programu matrične mreže človeške realnosti.

Ob vstopu vas matrica te realnosti prelepi s programom Ranjene Princese, ki vas skozi življenje vodi v ustvarjanje čustvenih zgodb, polnih dolgov, zamer in pretvarjanja. Ne daje vam prostora za zaznavo primarnih ran, ki jih ni mogoče celiti, dokler niso odkrite.

Aktivira programe vzorcev nevrednosti zaradi obsojanja, zamere zaradi izdaje, nemoči zaradi nadvlade, sramu zaradi poseganja v tvoj prostor,…in s tem ohranja stanje neravnovesja in nezmožnost zaznavanja Sebe.

Matrica je vzorce zasidrala v strateško ključne energijske točke fizičnega in energijskega telesa Izvorne ženske duše:

Grlo – odvzem glasu, moč jasnega izražanja

Maternico – odvzem moči suverenega kreiranja

Srce – odvzem moči povezave s vsem kar si in aktivacija opciji naivnega sočutja ali »varnostnega« odklopa od čustev.

Kako prepoznati vstavljen program Ranjene Princese, ki ženske vodi v zgodbe, situacije, odnose, katerih temelj je nespoštovanje, poseganje in odtekanje življenjske energije?

Kako se povezati s svojo Izvorno Žensko energijo in modrostjo?

Kaj so vedele Izvorne Svečenice in zakaj je bilo to sistemu tako nevarno, da še danes tolče po teh dušah in njihovemu potencialu spomina tega vedenja?

Kaj je Izvorni odnos do sebe, partnerja in spolnosti?

Kako zaščititi in držati svoj prostor?

...

Skozi zgodbe, pogovore in vodene povezave se bomo podale na pot odkrivanja resnice in celjenja Ranjene Svečenice.

Odpirale bomo še neodkrite sloje čustvenih vzorcev, vse do zaznave primarnega temeljnega vzorca SAMOIZDAJE.

Predana vam bodo orodja Izvornih svečenic za procese povrnitve v stanje suverene prisotnosti in povezovanja s Primarno Zemeljsko mrežo.

To so modrosti svečenic Isis, Magdalene, Avalona, Atlantide, Lemurije,...linija, ki je mnogo starejša in drugačna od poznanih zemeljskih interpretacij.

Modrost, ki vam bo dostopna po teh procesih, je vaša, kot tudi izbira ali jo boste uporabile pri kreiranju svojega življenja in odnosov, pri svojem energijskem delu na sebi ali pri delu z ljudmi.

Delavnica je Apokaliptična - razkriva pot do pozabljene modrosti, katere moč je sesutje iluzije te realnosti na individualni ravni in vsi vemo, da je kolektiva odsev mase posameznikov.

Število udeleženk je omejeno do max. 12. Število srečanj: 7 - ob četrtkih preko Zoom-a

Pričetek: 17.08.2023 ob 18:00 - trajanje ca. 2,5 - 3 ure

Termini: 17.8./24.8./31.8./7.9./14.9./21.9./28.9.

Energijska izmenjava: 333,00 eur

Na voljo je plačilo v obrokih.

Prijava na 144@one-flame.com

Ob prijavi prejmeš posnetek izjemne vodene meditacije  "Sophia - Energijska zaščita". Namen je zaščita tvojega prostora in prostora skupine. Meditacija ti ostane na voljo za podporo pri postavitvi energijske zaščite kadarkoli jo potrebuješ.

Toplo vabljena,

Tina & Izvorna Ženska zavest

Oglej si video vsebine na temo delavnice:

Napovednik delavnice Wounded Priestess Path of Healing

Narcisoidni program zgodbe Peresphone in Izvorni pomen Čaščenja

Patriarhalna Paraliza 

Ravnovesje Izvorne Ženske in Moške energije

V kolikor te kliče individalno delo celjenja primarnih ženskih ran in odklepanja povezave z Izvorno zavestjo mi piši na 144@one-flame.com

MNENJA:

"Osebno nimam izkušenj z ljudmi, ki delajo takšno delo, kot ga dela Tina, imam pa izkušnjo njenega dela in te delavnice, o kateri piše v zapisu, in brez kančka obotavljanja jo priporočam naprej ženskam, ki si zmorejo iskreno priznati, da potrebujejo malo vodstva pri premiku naprej iz začaranih krogov čustvenih vzorcev, ki še kar obstajajo, kljub delu, ki so ga sedaj naredile.

Normalno je, da včasih potrebujemo malo več podpore, a nenormalno je, kako jo je v tem svetu težko dobiti. Tisto podporo, ki ti pomaga pri premiku naprej. Delo seveda narediš sama. Meni je delavnica dala ogromno predvsem zaradi tega, ker mi je omogočila vpogled v izvorne rane svojih čustvenih vzorcev, delo z njimi pa se nadaljuje še po delavnici.

Toplo in srečno priporočam." - M.P.

Share this event

bottom of page