top of page

Tue, Sep 22

|

Na daljavo

Transmisija Izvornih Kod 22

Energijsko-transformativna transmisija svetlobnih kod Izvornega Sonca

Registration is Closed
See other events
Transmisija Izvornih Kod 22
Transmisija Izvornih Kod 22

Time & Location

Sep 22, 2020, 6:00 PM – 7:00 PM

Na daljavo

Guests

About the event

TRANSMISIJA SVETLOBNIH KOD IZVORNEGA SONCA 222

Izvorne kode so kode, ki prihajajo iz Izvora in jih večina poimenuje »svetlobne«.

Zakaj svetlobne, ko pa so VSE. Lahko bi jih poimenovali vseobsegajoče, a bi se omejili z vibracijo besede »obsegajoče«.

Poimenujmo jih kar Izvorne in vsak, ki je pripravljen, jih sprejme toliko, kot je v njegovo najvišje dobro.

V najvišje dobro nekoga, pomeni točno to, koliko je ta oseba pripravljena sprejeti. Fizično telo je na zemlji v osnovi programirano na jemanje, na dajanje veliko manj, na sprejemanje pa zelo malo.

Zakaj je temu tako, v to se ne bomo spuščali.

Na tej transmisiji bomo samo SPREJEMALI.

Energija One Flame-a bo pripravila varen prostor za postavitev osebnega prostora duše, ki se je namenila sodelovati v tej energijsko-transformativni transmisiji Izvornih kod in vse, kar bo potrebno, je sprejemanje.

TRANSMISIJA – 22.09.2020, od 18:00 do 19:00.    

Transmisija bo potekala na daljavo, onkraj časa in prostora. V zemeljskem dojemanju si vzemite čas, se sprostite ali meditirajte 30 – 60 min med 18:00 in 19:00 ali kadarkoli tekom dneva.   

Prijave na: 144@one-flame.com     

Energijska izmenjava: 22,00 €    

PayPal: https://www.paypal.me/karlribic  

Podatke za druge oblike plačila prejmete na mail.      

Z brezkompromisnim spoštovanjem,  

Karl & Tina  

 ***

KAJ JE TRANSMISIJA in KAKO DELUJE?

Velikokrat pri najinem delu uporabljava t.i. »jezik stroke«, ki je nam samoumeven in edini uporaben, a dejstvo je, da ga marsikdo ne razume. Že pri samih začetkih dela z energijami sva pričela uporabljati besede, kot so transformacija, transmutacija, transmisija itd.

 Koren teh besed je tisto, kar nosi jedro vibracije oz. v katerem je Izvor vibracije te besede. Torej transmisija pomeni samo energijo na misiji. Šala mala …

Dejansko gre za osnovo dela z energijami, katera je neskončna, neomejena in vsekakor brezčasna. Torej delo na daljavo in izven omejitev časovnega termina je čisto normalna stvar – razen na zemlji.

Ste se že kdaj vprašali, kako bi delovali, če ne bi dojemali časa in prostora? Delovali bi popolnoma enako kot deluje Izvor in vse, kar ima zavedanje povezano z Izvorom.

Kadar se udeležite transmisije na daljavo je moč te energije popolnoma enaka, kot če sedite v istem prostoru z nama. Je pa zemeljsko gledano prisoten fizičen občutek, da nekaj manjka, ker smo navajeni delovati v fizičnem svetu preko čutil vida, sluha in dotika. Tisto »nekaj manjka« pa je seveda občutek, da boste dobili manj kot pa nekdo, ki je fizično prisoten ali pa da bo zmanjkalo za vas, ki ne sedite v istem prostoru. Imava novico – za vse je dovolj! Energija je neomejena!

Kadar zasledite termin transmisija na daljavo je v bistvu popolnoma enako, kot če bi pisalo individualna terapija, samo da vam je omogočeno delo od doma. Kar je v vsakem pogledu popolno, saj ne rabite potovati, se preoblačiti, v skrajni meri se tudi ne potrebujete tuširati – zopet šala, ali pa ne.

Poanta je v tem, da je popolnoma enako učinkovita, saj je nama delo na daljavo osnova. Kako pa mislite da deluje energija? Tudi električna energija potuje na daljavo, tudi telefonski signali potujejo na daljavo itd.

Marsikomu je tudi v skupini neprijetno, kar poznamo vsi. Marsikdo težje govori med ljudmi, deluje med ljudmi, iz različnih vzrokov in to je seveda edina možnost da sodeluje in sliši sebe in klic duše.

Verjemite, da tudi iz Egipta in Anglije delujemo popolnoma enako kot pa osebno na posvetu. Ni vsem namenjeno, da potujejo po svetu in to tudi ni njihov namen, zato je omogočeno vsem, seveda tudi preko zemeljske energijske mreže in s transmisijami na daljavo, da se aktivirajo in v svoji okolici delijo nadgradnjo te energije naprej.

Upava, da vam je to razumljivo vsaj do te mere, da izgubite ta občutek manjvrednosti oz. da bo zmanjkalo energij in da bodo drugi dobili več. 

Seveda sva vesela vsakega osebnega obiska na delavnicah, a vedno to ni mogoče in vsekakor enako delujeva na vseh nivojih in do vseh. 

Tina & Karl

Več o najinem delu si oglejte na: https://sl.one-flame.com/

Share this event

bottom of page