top of page

Wed, Feb 02

|

Zoom

Valovanje

Ženski krog učenja/spominjanja Izvorne modrosti in Suverenosti

Registration is closed
See other events
Valovanje
Valovanje

Time & Location

Feb 02, 2022, 6:00 PM – 8:00 PM

Zoom

Guests

About the event

Ženski krog učenja/spominjanja Izvorne modrosti, intuicije, Izvorne suverenosti in polnega potenciala ženskega principa.

Ženski krogi so stari kot človeštvo samo. Od nekdaj so se ženske zbirale v krogu, v katerega moški, s vsem spoštovanjem, niso imeli vstopa in v katerem se je ustvaril energijsko in čustveno varen prostor za predajo zgodb, učenj, modrosti, tradicij, nasvetov in mnogo več. V krog so vstopale babice, mame in hčere, starešine in šamanke, ki so predajale Izvorne modrosti in vse skupaj, druga drugi, držale čustveno podporo, brez obsojanja in brez obrekovanja, kot so si moški od nekdaj razlagali skupine žensk - v strahu, ki je in še vedno izvira iz njihovega zavedanja ženske moči in modrosti, katerega so od nekdaj tlačili v podzavesti in ga skrivali za agresijo in razvrednotenjem ženske, vodeni od programa patriarhalne nadvlade.

Patriarhalna dominacija je že pred 4 - 6 tisoč leti začela z onemogočanjem, obsojanjem ali celo prepovedjo takšnih krogov. V obdobju našega časa je aktivno implementirala program zaničevanja ženskega povezovanja ali ga celo prelepila z oznako »nevarno/feministično/agresivno«. Navkljub vsej zgodovini zatiranja, so ženske ohranile svojo iskro povezave z Izvorno modrostjo in zbiranja v krogih podpore in učenja.

V februarju pričenjam s srečanji za ženske, ki bodo sestavljena iz dveh delov.

V prvem delu vam bom predajala vedenja in modrosti Izvorne Ženske zavesti, ki so bila meni predana skozi spomine na številna druga fizična življenja mojega dušnega zapisa ter tiste modrosti, ki jih prejemam preko povezave z Izvorno Žensko zavestjo in njenimi številnim aspekti na nefizični ravni – Zemeljske starešine Babice, Sofija, Svečenice Lemurije in Atlantide, Svečenice Isis, Svečenice Avalona, Magdalene,… Gre za linijo enega bistva/esence/principa Izvorne ženske zavesti, frekvence in vedenja.

Ne bom vas »učila«, ker se teh modrosti ne da naučiti, lahko se jih le spomnite, tiste, katere imate to modrost zapisano v svojem dušnem zapisu. In to je moj namen, da se je spomnite, da se spomnite sebe in da se spomnite kako s tem vedenjem delovati, postaviti meje, spoštovati sebe in druge ter kreirati v trenutnem življenju kot Izvorna suverena bitja, ne glede na sliko realnosti, ki se odvija okrog nas in pritiske patriarhalnega narcisoidnega sistema, ki poizkuša na vse pretege to Izvorno modrost ustaviti in vas držati v iluziji nevrednosti, nemoči in služenju.

V drugem delu srečanj, bomo odprle krog za pogovor, za delitev izkušenj, čustev, mnenj, v polnem spoštovanju do sebe in vseh v krogu. To bo tudi trening »držanja prostora« in aktivnega poslušanja, brez poseganja z nasveti ali pripombami, če ta niso predlagana.

Aktivirale bomo Valovanje Zavedanja same Sebe, se spomnile, da lahko mislimo, delujemo in kreiramo v skladu s tem, kar vemo, da je prav in ne v podrejenosti narekovanega »tako pač je« nekoga ali drugih katerih interesi so nespoštljivi do nas samih, človeštva, zemlje in življenja. Aktivirale bomo valovanje Izvorne modrosti in suverenosti pod okriljem, zaščito in vodstvom Izvorne ženske zavesti.

Srečanja bodo potekala 2x mesečno preko Zoom-a. Trajala bodo ca. 2 uri.

Valovanja v februarju in marcu:

Sreda, 2.2.2022 ob 18:00

Sreda, 16.2.2022 ob 18:00

Sreda, 2.3.2022 ob 18:00

Sreda, 16.3.2022 ob 18:00

…nadaljnji termini bodo objavljeni v marcu

Na prvem srečanju, v sredo, 2.2.2022, vam bom zaupala osnovni princip Izvorne Ženske in Izvorne Moške zavesti, Zakon Enosti ter osnove delovanja Patriarhalne dominacije skozi zgodovino človeštva, katere rezultat je pozaba zavedanja sebe in rane/čustveni imprinti, ki jih prejmemo od svoje linije prednikov in predajamo svojim otrokom, v kolikor jih ne očistimo in odklopimo. Tega nas »sistem« ne uči in to z razlogom.

Govorile bomo tudi o načinih sistemskega programiranja, ki te imprinte in travme ohranjajo aktivne in nas same vpete v program matrice, v igre vlog nadmoči in nemoči, lovec-plen, žrtev-zločinec, suženj-vladar,… Kar se nam jasno kaže v naših osebnih odnosih z družino, prijatelji in na delovnem mestu. Čas je, da "tako pač je" izbrišemo iz našega besednega zaklada, zavestnega in podzavestnega.

Udeležba prvega srečanja je brezplačna.

Prijavite se na: 144@one-flame.com

Energijska izmenjava za redno udeležbo na srečanjih je 44,00 eur na mesec.

Srčno vas vabim k spominjanju dušne modrosti, ki jo nosite v sebi,

Tina

"Anu te Anu te tama Anu!  

I am that I am from the timelessness of my

being into the here and now,

With each moment I am remembering, accepting and becoming more of all that I am.

And so it is!"...in tako naj bo <3 

Share this event

bottom of page