top of page

Tue, Sep 01

|

Zoom

Vodena meditacija ob Polni Luni

Transformativna kanalizirana meditacija s Tino in Izvorno Žensko energijo

Registration is Closed
See other events
Vodena meditacija ob Polni Luni
Vodena meditacija ob Polni Luni

Time & Location

Sep 01, 2020, 7:00 PM – 9:00 PM

Zoom

About the event

VODENA MEDITACIJA OB POLNI LUNI 

Transformativna kanalizirana meditacija s Tino in Izvorno Žensko energijo  

Prebujamo se v novo fazo spominjanja Izvorne Ženske energije in njene manifestacije v zemeljsko realnost. Nismo tukaj, da bi hranile neravnovesje matrice v vlogi služenja, tihega (po)trpljenja, naivnega sočutja in pričakovanega razumevanja sesutosti drugih, naših prednikov, partnerjev, nadrejenih,... ki preprosto izbirajo neizbiranje odgovornosti za svoja življenja, jo prelagajo na nas in se hranijo na naši življenjski energiji. 

Prav tako nismo samooklicano svečenice, ne čarovnice, ne boginje. Izvorno zavedanje ženske energije je zavedanje Sebe, ki ne potrebuje mask, ker ne igra sistemsko pogojenih vlog.  Ne izbiramo več kreiranja novih generacij sužnjev, ker se zavedamo svoje pravice in moči kreacije v spoštovanju, cenjenju in ljubezni.  

Z aktivacijo Izvorne Ženske energije v sebi izbiramo jasnost in svobodo svojega bitja v tej realnosti. Izbiramo Izvorno modrost, ki se zliva iz vseh fizičnih in nefizičnih realnosti, modrost Ženskih starešin, ki so del nas in me del njih v Izvornem spoštovanju Življenjske energije, sebe in vsega, ki nosi njeno esenco. To je energija, ki jo sidramo v mrežo človeške kolektivne zavesti, ko se spomnimo sebe.   

Zavedanje Sebe je izbira, ki zahteva izpuščanje sistemskih in generacijskih imprintov nezavedanja.    

Meditacija te bo vodila v povezavo s tvojo Izvorno Žensko energijo in skozi izpuščanje novih plasti nezavedanja, podprto z energijo Polne lune.   

Za ogrevanje in vzpostavitev energijske povezave bo seveda čas za pogovor in odgovore na vaša vprašanja.  

Spomni se sebe.   

Prijava: 144@one-flame.com  

Meditacija bo potekala preko Zoom-a, link prejmete ob potrditvi prijave.   

Energijska izmenjava: 22,00 €   

Toplo vabljena,  

Tina   

Individualne seanse, readinge in aktivacije, ki vas podpirajo pri vašem širjenju zavedanja in izstopu iz karmičnega matričnega 3D delovanja najdete tukaj: https://sl.one-flame.com/

Facebook link dogodka: https://www.facebook.com/events/1998406627125622/

Share this event

bottom of page